لیست اختراعات عليرضا شناورماسوله
اين اختراع شامل توليد انواع پروبيوتيك و سين بيوتيك قزل آلا بوده و در زمينه فني توليدات كشاورزي به شمار مي رود. برخي از بيماريهاي عفوني در مراكز پرورشي قزل آلا تلفات بالاي 50% را سبب شده و خسارات اقتصادي فراواني را به همراه دارند. اصولا عملكرد پروبيوتيك ها در جانوران به صورت اختصاصي بوده و بايستي از پروبيوتيك هاي هر گونه جانوري صرفا براي همان گونه استفاده شود تا بتوان با اطمينان از توانايي عبور پروبيوتيك ها از كانال گوارشي ، كلونيزاسيون و رشد پروبيوتيك ها در روده و در نهايت تاثير گذاري آن تا حدود زيادي اطمينان حاصل نمود. در حال حاضر عمدتا از پروبيوتيك هاي وارداتي غير اختصاصي در پرورش دام ، طيور و آبزيان در كشور استفاده مي شود و بنابراين نمي توان به بهره گيري كاملي از بكارگيري پروبيوتيك ها در كشور اميدوار بود. تاكنون توليد تجاري پروبيوتيك هاي بومي واختصاصي ماهيان قزل آلا در كشور انجام نپذيرفته است و در نظر است تا با تهيه پروبيوتيك و سين بيوتيك هاي تجاري قزل آلا با حصول حداقل 10 10 (CFU/g) باكتري در محصول نهايي و استفاده از اين محصولات در مزارع قزل آلاي كشور به بهبود كمي و كيفي پرورش قزل آلا در كشور دست يافت.
اين اختراع شامل توليد سين بيوتيك هاي بومي و اختصاصي طيور بوده و در زمينه فني توليدات كشاورزي است. عفونت هاي روده اي از مهمترين علل تلفات در پرورش طيور محسوب مي شوند. از سوي ديگر مقاومت هاي آنتي بيوتيكي نيز در حال توسعه بوده و بكارگيري آنها مي تواند در گوشت ايجاد باقيماندگي نمايد. با توجه به محدوديت مصرف آنتي بيوتيك ها در صنعت پرورش طيور استفاده از سين بيوتيك ها به عنوان جايگزين استفاده از آنتي بيوتيكها در پرورش طيور مطرح بوده و مي توانند در پيشگيري از برخي بيماريها موثر واقع شوند. توليد و استفاده از پروبيوتيك ها و سين بيوتيك ها در مزارع كشور بهبود هضم و جذب غذا و ضريب تبديل غذايي، افزايش وزن بدن، كاهش تلفات، كاهش باكتري هاي توليد كننده آنزيم اوره آز، توليد ويتامين، كاهش زمان پرورش، تحريك سيستم ايمني و عملكرد بهتر مرغان تخم گذار و در نهايت كاهش ضررهاي اقتصادي ناشي از بيماريهاي عفوني را به همراه دارد. تاكنون توليد تجاري سين بيوتيك هاي بومي واختصاصي طيور در كشور انجام نپذيرفته است و عرضه اين محصولات با حصول حداقل 10 10 (CFU/g) باكتري در محصول نهايي به بهبود كمي و كيفي توليد طيور در كشور ياري خواهد رساند.
اين اختراع شامل توليد انواع پروبيوتيك و سين بيوتيك اختصاصي ماهيان زينتي آب شيرين و شور بوده و در زمينه فني توليدات كشاورزي به شمار مي رود. ماهيان زينتي علاوه بر زيبايي از ارزش اقتصادي بالايي برخوردار بوده و مستعد انواع بيماريها مي باشند كه اين امر لزوم توجه به بهداشت و بيماريهاي اين ماهيان را مشخص مي سازد. با توجه به تنوع بسيار فراوان ماهيان زينتي آب شيرين و شور و حساسيت هاي گونه اي آنها به انواع بيماريها، طبيعي است كه روشهاي مقابله بيولوژيك در آنها متفاوت بوده و بايستي از پروبيوتيك هاي هر گونه زينتي صرفا براي همان گونه استفاده شود تا بتوان با اطمينان از توانايي عبور پروبيوتيك ها از كانال گوارشي ، كلونيزاسيون و رشد پروبيوتيك ها در روده و در نهايت تاثير گذاري آن تا حدود زيادي اطمينان حاصل نمود. تاكنون توليد تجاري پروبيوتيك و سين بيوتيك هاي بومي و اختصاصي اين ماهيان در كشور انجام نپذيرفته است و در نظر است تا با توليد تجاري با حصول حداقل 10 10 (CFU/g) باكتري در محصول نهايي و استفاده از اين محصولات در اين صنعت به بهبود كمي و كيفي توليد انواع ماهيان زينتي آب شيرين و شور در كشور دست يافت.
اين اختراع شامل توليد انواع پروبيوتيك و سين بيوتيك هاي اختصاصي ماهيان خاوياري بوده و در زمينه فني توليدات كشاورزي به شمار مي رود. برخي از بيماريهاي عفوني در مراكز پرورشي ماهيان خاوياري خسارات اقتصادي فراواني را سبب مي شوند. اصولا عملكرد پروبيوتيك ها در جانوران به صورت اختصاصي بوده و بايستي از پروبيوتيك هاي هر گونه جانوري صرفا براي همان گونه استفاده شود تا بتوان با اطمينان از توانايي عبور پروبيوتيك ها از كانال گوارشي ، كلونيزاسيون و رشد پروبيوتيك ها در روده و در نهايت تاثير گذاري آن تا حدود زيادي اطمينان حاصل نمود. در حال حاضر عمدتا از پروبيوتيك هاي وارداتي غير اختصاصي در پرورش دام ، طيور و آبزيان در كشور استفاده مي شود و بنابراين نمي توان به بهره گيري كاملي از بكارگيري پروبيوتيك ها در كشور اميدوار بود و لازم است كه به تفكيك گونه هاي خاوياري پرورشي اين محصولات تهيه و مورد توليد انبوه قرار گيرند. در نظر است تا بتوان با مصرف پروبيوتيك و سين بيوتيك هاي اختصاصي اين ماهيان با حداقل 10 10 (CFU/g) باكتري در محصول نهايي، در راستاي بهبود كمي و كيفي پرورش شاهد افزايش توليد گوشت و خاويار در كشور بود.
امروزه مصرف باكتريهاي پروبيوتيكي جهت ارتقاي سلامت و رشد جانوران توصيه مي شود. اين اختراع شامل فرمولاسيون توليد پروبيوتيك هاي باسيلي و بكارگيري اختصاصي آنها در مراحل مختلف پرورش بر اساس نيازهاي پرورشي بوده و در زمينه بهبود كمي و كيفي توليد مرغ و ارتقاي سلامت عمومي مصرف كنندگان مرغ است. توليد و مصرف محصولات اختصاصي پروبيوتيكي متناسب با نيازهاي پرورش در پيشگيري از بروز برخي بيماريهاي عفوني دستگاه گوارش، بهبود شاخص هاي توليد، تحريك سيستم ايمني، كاهش تلفات، بهبود رشد و كاهش ضريب تبديل غذايي بسيار موثر است. هدف از اين اختراع توليد محصولات اختصاصي پروبيوتيكي شامل انواع باسيلها متناسب با مشكلات دوره پرورش و غني سازي آنها در غذاي مرغ با توجه به شرايط بومي توليد و با قابليت مصرف در آب و غذا در مرغداريها و كارخانجات توليد غذا بوده است.
موارد یافت شده: 5